Qeveria Kurti ndalon tubimet, s’ka fejesa e dasma njëherë!

Qeveria Kurti me qëllim të parandalimit të pandemisë Covid-19, ka ndërmarrë disa masa sa i përket lëvizjes.

Sipas propozimit, ndalohen të gjitha tubimet në të gjitha mjediset private dhe publike, të hapura dhe të mbyllura përveç kur është e domosdoshme.

“Ndalohen tubimet në të gjitha mjediset- private dhe publike, të hapura dhe të mbyllura përveç kur është e domosdoshme për të kryer detyrat e punës për parandalimin dhe luftimin e pandëmisë, si dhe ku lejohet distance në dy metra me të tjerët. Në rast të vdekjeve, në varrim mund tëmarrin pjesë vetëm anëtarët e ngushtë të familjes së të vdekurit dhe personat që kryejnë shërbimin e varrimit”.